Logo-átlátszó

Projektek

Ügyfeleknek

IT feladatok & Projektek

Mely területek nyújtunk informatikai szolgáltatásokat

IT Management

IT Management

Az IT menedzsment része a szervezetek általános vezetésének, és biztosítja, hogy az IT erőforrások a lehető legjobban szolgálják a vállalkozás üzleti célokat.

IT In Cloud

feladatok a felhőben

vállalkozás munkájának az interneten keresztül, távoli szervereken történő tárolása és feldolgozása az elérhetőség és az egyszerűség érdekében.

IOS-Android

Software fejlesztés

Az egyedi szoftver fejlesztése általában egy projektre épül, amely magában foglalja a tervezést, a fejlesztést, a tesztelést és az implementációt.

Social Media Marketing

Marketing Stratégia

A marketing stratégia több elemből áll, például a termék vagy szolgáltatás differenciálásától és árazásától kezdve az üzleti pozicionálásig és a kampányok tervezéséig.

Weboldal biztonság

Cyber Security

A weboldal biztonsága kulcsfontosságú tényező a felhasználói adatok védelme, az üzleti adatok biztonsága és az általános webes biztonság szempontjából.

Fejlessze vállalkozását

IT tanácsadás

Az IT tanácsadók az ügyfeleknek általában ajánlásokat tesznek az informatikai infrastruktúra optimalizálására, a működési folyamatok javítására, a kockázatok csökkentésére és az informatikai beruházások megalapozására.

Kihelyezett informatikai szolgáltatásokat nyújtunk Kis- és középvállalkozások

Az informatikai szolgáltatások kihelyezése olyan lehetőség, amelyet a kis- és középvállalkozások használhatnak a hatékonyabb és eredményesebb működés érdekében. Az informatikai szolgáltatások kihelyezése az informatikai infrastruktúra és a szakértői szolgáltatások használatát jelenti egy külső szolgáltatótól, akik általában speciális tudással és eszközökkel rendelkeznek.